Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

Detta fick jag när jag fyllde år!

Fick massa småsaker, eftersom min HTC tatoo mobil jag köpte i somras egentligen var ett förskott på födelsedagspresent. Men detta är alltså vad jag fick av familjen: Blondinbellas bok och Carolina Gynnings bok. Godis, lite pengar, trisslott med vinst på en femtiolapp! Ett ljus, 2 skiss-block ett A4 och ett A5, massa olika blyerts och kolpennor och målarmaterial, en sjal, presentkort och bäst av allt.. promarkers!

Man kan måla jättesnyggt med sådana här pennor! 😀 Är skitglad över att äntligen äga några stycken nu. Har varit för snål för att lägga så mycket pengar på pennor innan. För er som inte vet så är promarkers som tuschpennor lite. Det blir tydliga färger, de smälter liksom in i varandra och ger mjuka skuggor. Man kan blanda färgerna utan att själva pennan blir förstörd, så man kan få fram sjukt snygga skuggor! 😀
Har målat lite med dom, men det blev så fult så det vågar jag inte lägga upp! Vira har varit här idag, vi såg på drag me to hell. Den var läskig! Fast vi mindes den läskigare från förra gången vi såg den! Men nu har hon åkt hem för nu måste jag plugga till kemi prov. :( Visste inte ens att vi hade prov, men nu vet jag. Och nu har jag panik! ihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


Nu ska jag spendera min kväll med att dö av uttråkan när jag lär mig mer om valenselektroner och exciterade atomer! PUSS!
Kommentarer

Kommentera

  1. Tilma

    hejsan duu. ja har en fråga. först o främst gillar jag din blogg hårt =) den e sötig,
    men dom där reklamgrejjerna du har där >>>> till höger- hur lägger man dit dom xD? för ja fixk såna koder från företaget men jag förstår inte VAR man ska lägga in dom :S du verkar kunna,SNÄLLA berätta . för jag e jäättelost =/

Annons
stats