Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

GIMP SKOLAN! – byt hårfärg.

Nu ska alla läsare lära sig att ändra hårfärg. Och jag lovar, nästa Gimp-skola ska jag lära ut hur man gör sprickor! I ansiktet och så! Nästa gång. Men inte nu, för nu ska vi byta hårfärg. :)

Igår var jag på lager157, och det var billigt och härligt! och jag köpte verkligen maaaassaaa saker! Mest leggins, i alla möjliga olika modeller. Glansiga svarta, glansiga svarta med ploppar på sidorna, glansiga svarta med dragkedja längst ner, vanliga leggins, två par jeansleggins. Och ett par jeans! Jag känner mej väl utrustad… nu måste jag bara hitta en tröja att ha på mej! hihi

och nu så skal jag måla naglarna. *intressant* Fast hur vet jag inte… hmmm.
johanna simfors
Kommentarer

Kommentera

 1. Sofia

  Hur gör man satt det blir så där ljust runt händerna? Har länge undrat men visste inte hur jag skulle förklara, så när jag hitta den här bilden som visa exakt hur jag ville ha det så tänkte jag fråga det :)

 2. MayZen (är ingen man XD)

  Din blogg är världens bästa!!!
  Men sedan hade jag 2 frågor till dig:
  1. Den rutan till HÖGER på Gimp har försvunnit på min dator.. Jag råkade klicka ner rutan och sedan dess är den puts veck!
  2. Jag undrar också hur man gör Raka streck i Gimp?
  Tacksam för Svar

  Ps. Din blogg är bäst
  Kramar
  Mayzen

 3. Sass

  Jag vill veta hur man göra sina läppar fylligare! ^^
  Jag testade att förstora sådär som du gjorde med ögonen då man skulle göra sig till en avatar, men då ser läpparna bara.. eh, jättekonstigt äckliga ut? :(

 4. Ilona

  hej, jag älskar er / eller är det bara din nu blogg?
  men en sak med Gimp, när jag klickar på en pensel( Vad ska mna ha för pensel) då kan jag inte använda den den kommer inte ut till bilden & penseln är smal forttfarande.
  fattar du ?
  asså, jag kan inte göra nåt av detta här för att det går ju som inte att kilcka välj Eller OK när man väl valt en pensel & Överlagring. Snällasnälla hjälp mig, Svara gärna på detta inlägg på bloggen <3

 5. Ilona

  hej, jag älskar er / eller är det bara din nu blogg?
  men en sak med Gimp, när jag klickar på en pensel( Vad ska mna ha för pensel) då kan jag inte använda den den kommer inte ut till bilden & penseln är smal forttfarande.
  fattar du ?
  asså, jag kan inte göra nåt av detta här för att det går ju som inte att kilcka välj Eller OK när man väl valt en pensel & Överlagring. Snällasnälla hjälp mig, Svara gärna på detta inlägg på bloggen <3

 6. Ilona

  hej, jag älskar er / eller är det bara din nu blogg?
  men en sak med Gimp, när jag klickar på en pensel( Vad ska mna ha för pensel) då kan jag inte använda den den kommer inte ut till bilden & penseln är smal forttfarande.
  fattar du ?
  asså, jag kan inte göra nåt av detta här för att det går ju som inte att kilcka välj Eller OK när man väl valt en pensel & Överlagring. Snällasnälla hjälp mig, Svara gärna på detta inlägg på bloggen <3

 7. Anonym

  tja tja jag älskar eran blogg jag e 13 år och älskar djur min katt kaka ska få kattungar IGEN jag bor i hörken har knappt kompisar mitt liv gick liksom sönder tills jag kolla på eran blogg skolan e kul ibland men jag får inte gå dit för jag har lunginflamation jag älskar fox monster (cross märken) m.m kolla på min blogg http://www.foxlover.blogg.se
  just ju glömde bort jag heter charlotte smeknamn challe <<33

 8. linnea

  Hej<3 asså jag har laddat ner gimp. Men det gåt inte så bra för mig för det står på engelska och jag är sämst på engelska!! Vad ska jag göra..?
  Älskar bloggen!<3

 9. Anonym

  hejsan!
  du kanske borde ändra headern i alla fall och er "text" på sidan där de står att du och Vira bloggar tillsammans. Det är ju lite tokigt. de är ju faktiskt din blogg nu så var stolt över det istället :)

 10. Linnéa

  Fråga: Var köpte ni den där fina regnbågsslingan som ni tävlade ut på bloggen för ett tag sen???
  Vill verkligen ha en sån, för den var superfin^^

 11. Petra ni <33

  HERREGUUUUUD vad tacksam jag är över att du har en sån här "GImP" skola. 😀 skulle inte fatta någonting annars. Den är aneldningen till att jag föler bloggen! Ni förtjänar ett diplom tjejer ;D <333

Annons
stats