Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

GÖR SUPERKONSITGA BILDER I GIMP

Om du sitter hemma ikväll, och inte har något vettigt att göra… gör detta! 😀 hehehheeh. 

[videofyme id=”190253″ width=”700″ height=”520″]

Kommentarer

Kommentera

  1. Bunny

    Hej hej!
    Jag tycker dina Gimp-skolor är jättebra, jag har lärt mig massor med dom! 😀 Och jag undrar, och har undrat jättelänge, hur man får texten att se sådär ”glansig” ut som den gör i HOFH i din header? Det är ju liksom ljusare på toppen, så det ser ut som att texten glänser och det är supersnyggt 😀 Jag skulle bli jätteglad om du kunde göra en video om det, eller bara svara i en kommentar på min blogg! ^^

    Kram!

  2. Ida

    Hej, jag undrar om du kan lägga upp en video när du visar hur man gör bokstäverna så ”glansiga” :)) Skulle va as nice! :)

Annons
stats