Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

IDAG FYLLER JAG ÅR!

hej sötnosar! Jag är uppe skiiiiittidigt. Snart kommer min familj och ”väcker mig” med frukost på sängen och paket! Hoppas jag får en hest. En tjock.

 

Uppdateringen idag kommer bli riktigt äckligt dålig! För jag kommer typ inte hinna uppdatera alls! Först ska jag hoppa runt i skolan, sen ska jag fika men mina tuffa klasskompisar sen ska jag hem o så ska jag göra massa sånt som man ska göra när man fyller år. Och då hinner jag inte uppdatera, men det gör inget.

Nu är jag gammal och go!

Grattis? 😀

Kommentarer

Kommentera

  1. Anonym

    GRATTIS! 😀

    din blogg är bästa bloggen som finns i hela världen!!!! när jag är ledsen kollar jag på blogg, då blir jag glad!!!! 😀

  2. MARIABINGO <3

    GRATTIS TILL EN AV MINA ABSOLUT FINASTE APOR. okej då du kan få vara den finaste. men bara för en dag, för idag är det DIN dag, ingen annans. förlåt att jag inte kan ses idag men det blir nästa vecka :d :d :d :d :d :d :d ehehehehe ! hoppas du får äta myk tårta ehehe så blir du fet ! naaat nejmen nu ska jag somna om för jag börjar 2. så iaf, en kort sammanfattning, grattis till en av mina bästa barndomsvänner , <3 (Du kommer få en hest av mig och bosse. och snart kommer snön ! då blir det jära varje lördag elr något ! FETT ! ) :*

Annons
stats