Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

månadens läsare – december

(nån vecka försentat! förlåt! men jag har en bra förklaring till detta!)

Jag är ganska planerad ibland, jag upptäckte att en av mina läsare kommenterade jättemycket och skrev roliga och snälla kommentarer. Jag tänkte genast ”denna person ska bli månadens bloggläsare!!!!!” men sen! 

Av en ren slump kommer jag inte på en blogg jag aldrig varit inne på innan, en främling! och av en annan ren slump så börjar jag läsa kommentarer till ett inlägg (jag brukar aldrig läsa kommentarer till andra bloggars inlägg?!) Så ser jag att den jag tänkt välja som som månadens läsare har skrivit elaka saker.. om min kompis! haha mycket random! Men endå glad att jag hittade det! För nu kan jag välja men mer värdig vinnare! 

Denna tjejen kommenterar ofta! och kommenterar roligt! Och tippsade även om var man kunde köpa snygga vinterjackor! Därför tycker jag hon förtjänar en länk, MASSAAAA nya läsare och priset som månadens läsare – december!

Klicka här eller på bilden för att komma till Linas blogg!
GRATTIS LINA. Hoppas du får jättemånga nya besökare nu! :)

Kommentarer

Kommentera

 1. Cheva

  Chacha! Jag antar att du gör dina inlägg (som ovan då du skriver texter ihop med bilder osv) i GIMP, eller? Vilka mått använder du? Vill också kunna göra så. Teach me!

 2. lajm

  jag älskar din blogg du e jättegullig och bäst! :) <3 kolla gärna på min och mina 2 kompisars blogg också! (gäller alla :) ) är också tacksam för tips när det gäller vår blogg <3

 3. Emelie

  Hej 😀 ville bara säga att jag tycker du är jättesöt och fin och att din blogg är kalas :) Ditt hår är alltid fint och egentligen har det här ingenting med inlägget att göra men ändå $:

 4. sandra

  Nu kommenterar alla värsta fina och genomtänkta sakerna här, för att du ska bli "åååhhhh, nästa månads läsare, HIHIHI <33333333", men jag tänkte faktiskt bara ge dig ett sjukt awesome musiktips, Alter Egon! :DD det är könsrock/melodisk punk och det är så awesome så.. ahh, det är aaaasbraaaa :''DD du kan lyssna på youtube eller gå in på http://www.myspace.com/thealteregon, eller gå in på http://www.alteregon.org och ladda ner deras nya låt "Jag börjar lunka" : D jag skriver inte det här för bandets skull, utan för din skull, för jag tycker att Alter egon förtjänar mer uppmärksamhet, så bra som de är.

 5. sara

  åååh tack för sammarbetet :)
  din länkning kommer när jag har en fullständig 30-dagars lista! 😀
  Hoppas allt är bra med dig och tack igen.
  kram sara

 6. ida

  fy bubblan va gullliga hestar som ramlar ner över din blogg!
  men blir ju .. kär i dom! 😀

  o duuuu, din blogg är grym! alla kanskä säger det men, hiuhihiihihihihiihhuuhihihu, måste säga det igen! 😀 😀 😀 😀
  din blogg är grymm! hahhahahihiahihieheheiheiheihhuhu

 7. Malvina

  ÅHHHH, vad jag är kär i din heest!! Ojdå, menar blogg såklart…hehe…;) Du äggeeeeeeer,. eller nej. Du äggeeeeeeer inte, utan du äger! 😀 😉
  Go you cheyen!! ;D 😉

 8. Anonym

  Asså de e sjukt snällt av dig att du ger folk den chansen att få fler läsare!!!!!! Det vvisar att du bryr dig om dina läsare :)

  älskar din blogg btw, jag kollar den typ va tionde minut typ 😛 <3

 9. L I N N E A

  cooligt värre 8)

  men jag bara undrar, när utser du vinnaren av headertävlingen? jag går runt hela dagarna och är jättenervös.. typ. nä men hoppas verkligen att jag har ställt en tillräckligt cool fråga för att vinna! 😀

 10. Olivia<3

  heeyy 😀
  1. din blogg är…så hestig att den är mer hest än dig 😀
  2. kollar in den typ…….. 685730 ggr varje dag :) (bara för att den är bäst!)
  3. du är sötare än en rymdapa 😛

  ps; inte för att skryta, men jag är näääääästan lika rolig som dig :D:D:D:DD:D:D

  puss på dig, <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
  (thihi, jag gillar 3or :D)

 11. LINA

  åh, Tack tack tack taaaaack! 😀 😀 😀 😀 W0HOOOO! hihihiihihihihiihii!!!!!
  men, haha, tro inte att du kan bli av med mig och mina knäppa kommentarer bara för jag blev månadens. hööhööö! 😀 ond

 12. sara

  heloo sweetie 😀
  lust att hjälpa mig med att komma på ämnen till min 30-dagars-lista? du har en sån sjukt rolig humor så jag bara måste ha något/några ämnen från din knasiga hjärna!!
  Kika in på bloggen och lämna ett tips 😀
  KRAAAM

Annons
stats