PLUGGAR ELEKTRISKA FÄLT HELA KVÄLLEN. | Hofh - underlig och superfinurlig blogg

Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

PLUGGAR ELEKTRISKA FÄLT HELA KVÄLLEN.

Ikväll ska jag sitta och lära mig om elektriska fält hela kvällen. Lära mig hur många volt det krävs i ett klot för att få en människa att sväva. Och hur många volt en människa dör av. Och sen inse att en människa inte kan sväva med hjälp av elektriska fält, SYND JUUUUUU! 

Efter det ska jag lära mig allt som går om Trigonometriska identiteter, matte alltså. Det är dock inte lika svårt. Matte har jag lätt för, det är den där fysiken som är uppe i hjärnan och ba snurrar till allt. ELAK JU. 

jagoviraju

bra bild på mig och Vira. Hon sa dock när vi tog den att “det var så knäppa miner att det inte var bloggmaterial” HÄHÄHÄHÄ. Så jag var snäll-kompis och kletade på en stor smajlis. Men jag lovar att hon gör världens sötaste och roligaste min där bakom!!!!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica Leptin

  tusan vad jag älskar din blogg, helt underbar! Nu lägger jag in dig på min blogg lovin 🙂 Och om du har möjligheten att kolla in på min blogg och svara på enkäten (http://inreda.webblogg.se/2013/april/vad-tycker-du.html#comment) som jag lagt upp så skulle det betyda mycket för mig. Om du inte vill kolla in för min skull så kanske jag kan locka med att du har chans att vinna ett paket whitening strips tandblekning från Stellawhite. Du behöver inte dela eller gilla något bara svara lite snabbt på 7 st a,b,c frågor för att vara med i tävlingen, Det skulle jag uppskata något enormt! 
  MVH Inreda med Angelica

 2. Linnea

  Jag har svårt för både NO och matte haha! Men gud vad roliga du och Vira verkar vara! Haha jag skrattar ju fortfarande efter ca fem minuter… 😀

 3. Isabelle

  Hej, du och moa är dom bästa bloggarna ! jag gillar alla i KBP men dej och moa mest! 🙂
  Jag skulle bli enormt glaad om du skulle hälsa till Moa att hon inte ska br sej i alla idioter som hon hade skrivit om i bloggen!  från mej och jag kan ju hälsa till dej nu direkt! 😀 HEJJ! 😀 
  Den är till dej! 😀  Ni är bäst! 
  //Isabelle 

Annons
stats