Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

Rösta på vilken bild jag ska måla!

Kom fram till att det var alldeles för många fina bidrag i tävlingen, så jag kunde helt enkelt inte välja bara en bild! gooosh så snygga läsare jag har! Därför ska ni få hjälpa mig att välja vem jag ska måla av, genom att rösta! Jag har valt ut mina sju favoritbilder! Men man får inte rösta hur som helst, jag har lagt upp några regler:

 • Skriv röstningen i en kommenter, med bokstäver! Om du ska rösta på tex. bidrag nummer åtta, så du srkiver ”åtta” och inte ”8” annars kommer din röst tyvärr inte komma med när datorn räknar alla röster senare. Och det vore ju trist!
   
 • Man få bara rösta en gång per bild!
  Inget spammande alltså.
   
 • Men man får rösta på hur många bilder man vill

 

static3.devote
På bild nummer ett: Fannii

seliiinaa.devote
På bild nummer två: seliiinaa.devote.se

 

batmanz.blogg
På bild nummer tre: http://punkapan.blogg.se/

eriiikan.blogg
På bild fyra: eriiikan.blogg.se

femsex
På bild fem: seaside.blogg.se på bild sex: nickys.se

ellagron.blogg
på bild sju: ellagron.blogg.se

Ni som är nån av de sju finalisterna får självklart göra allt ni kan för att värva röster till just er bild! Lycka till!

kom ihåg, när ni röstar, kan ni inte skriva 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7. Utan måste srkiva ett, två, tre osv..

Kommentarer

Kommentera

 1. johanna

  fem eller sex …….men vet d att en som har bloggen kajsanihlen.se har kopierat dina bilder oo hela inlägget  som handlar om kändisar med dåligt självförtroende !?! det tycker jag inte ee så snällt …vad tycker du ?

 2. Minii´S

  kajsanihlen.se har kopierat ditt inlägg om kändisarna som har dåligt självförtroende och komplex. Hon har kopierat det rakt av med dina bilder och allt. Lite trist att hon ska få ta åt sig äran av nånting du skapat.

 3. hofh

  haha men hallååå, 😀 
  läser ni ens vad jag skriver i inlägget? När datorn räknar rösterna är det enklast om ni skriver rösten i bokstäver!  Annars kommer er röst inte komma med i räkningen. Skriv ett två tre fyra fem sex eller sju! inte 1 2 3 4 5 6 7 okej? 😀
  läs reglerna!!!!

Annons
stats