SOMRIG OCH HÄRLIG VIDEO FRÅN MALTA | Hofh - underlig och superfinurlig blogg

Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

SOMRIG OCH HÄRLIG VIDEO FRÅN MALTA

40 dagar kvar tills mitt sommarlov börjar, detta firar vi med en supersomrig film!!!!! TJOOOHLOHLOHLO tagga!

[videofyme id=”101407″ width=”700″ height=”520″]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Vad i helvete 😮
  Vi var på språkresa samtidigt, på malta!
  Vilken tidsperiod vad du där? haha sjukt…

 2. Emma

  Jag ska till Malta i sommar!jag åker själv.. Men jag har inte hittat nån annan som också ska åka själv.. 🙁 till st Pauls bay i tre veckor från den 20 juni till 10 juli 🙁 om nån ser den här kommentaren och ska åka då! Kommentera på min blogg så kan vi höras på fb eller nåt 🙂
  Kram!

 3. Andrea

  Jag skulle också ha åkte de året till malta! Fan att jag inte gjorde de för de hade ju varit så sjukt nice att ha fått träffat dig där ju!!

 4. Mimmi

  OMG känner igen henne med typ mittbena, lite längre än axellångt hår och på den första bilden har hon en orange bikini, andra bilden har hon blå blus eller vad man ska säga! Hon är så sjukt lik en som gick i min skola! Hon är född 1996 (?) är lite fundersam om det är hon? Vet inte vad hon heter men om du vet får du gärna kommentera på min blogg! ÄLSKAR DIN BLOGG JOHANNA! ?

 5. Idalie

  Åh så kul det ser ut att vara! Jag fick åka till Bexhill i England som 11-åring för att min engelska var förvånansvärt mycket bättre än andra i min klass. Fick gå på en sommarskola med 16 och 17-åringar och plugga där hela sommarn. Låter kanske lite tråkigt men det är en upplevelse som jag alltid kommer komma ihåg ^^

 6. Sara

  Härligt! Längtar nästan ihjäl mig till sommaren!
  Nej, jag har inte varit på språkresa nån gång, men å andra sidan ganska ung ännu 😉
   

 7. Daniela

  Jag har aldrig varit på språkresa, men jag skulle jättegärna vilja fara 😮
  Har du fortfarande kontakt med såna du lärde känna på malta? 🙂

 8. Olivia

  Jag har varit på språkresa i England! Det var sjukt roligt! Vi hade “lektionerna” i Eastbourne och bodde i Eastbourne men vi åkte till Brighton och London också! 

 9. Andréa ?

  Jag har aldrig varit på språkresa förut men i sommar så ska jag åka med STS på julias språkresa som är till england! Är sjuukt taggad 🙂 <3

 10. Maria - Min väg till fotograf

  Vilket år var du där? Vill verkligen åka på språkresa, men mamma tycker jag är för ung 🙁 12 just nu, men fyller 13 om en månad. Så jag undrar hur gammal du var? 🙂 Tacksam för svar, älskar din blogg Hofh !

 11. Wilma

  Nej, men har kanske tänkt fara till England, till staden Liverpool på språkresa i sommar med min kompis Isabell!!! <3<3<3 ;D;D;D

Annons
stats