X-lash till mina ögonfransisar! | Hofh - underlig och superfinurlig blogg

Hofh – underlig och superfinurlig blogg

Annons

X-lash till mina ögonfransisar!

Jag är inte den som orkar klistra på lösögonfransar varje morgon. Jag har inte heller jättelånga ögonfransar, dom är korta, blonda och står typ rakt ut, haha 😀 Därför blev jag sugen på att testa på ”Xlash ögonfransserum” som är en naturlig ögonfransförlängning som man smetar på ögonfransarna. Nu menar jag verkligen inte att man måste ha långa ögonfransar för att vara snygg, det vet ni! Alla är ju fina, oavsätt längd på fransar, storlek på läppar och mått runt midja. Det vet ni att jag tycker! Men det kan ju faktiskt vara en kul grej, om man vill piffa till sig själv lite. Ibland kan man ju må så mycket bättre inombords när man känner sig lite upp-piffad på utsidan, eller hur? 😀 Jag och mina ögonfransar är iallafall jättenyfikna på hur detta kommer funka! 

Det kan ju även vara bra om man inte vill använda smink. Kanske för att mamma tycker man är för liten för det? Eller för att det helt enkelt känns ”för mycket”? Det är helt förståeligt. Men då kan man ju faktiskt testa Xlash istället för mascara. Xlash hjälper helt enkelt hjälper dina ögonfransar att bli så långa och fina de bara orkar och kan!!!! Eller ah ”nå sin fulla potential” som man säger om man ska låta vuxen, hähä!

Vad gör Xlash?

 • Hjälper dina ögonfransar nå sin fulla potential i längd och fyllighet
 • Ögonfransarna blir starkare
 • Dina ögonfransar blir naturligt längre och vackrare
 • Används av tusentals nöjda kunder runt om i Sverige

 

Vill ni läsa mer om det, kan ni klicka här! för att komma till deras hemsida, och här för att komma till deras facebooksida!

xlash1

xlash2

Jag återkommer om 3-4 veckor, om hur resultatet blir! 😀

Kommentarer

Kommentera

 1. Moa

  Du borde prova lashtoniic istället, mycket billigare eller ah, i typ tre dagar till då men den är iallafall mycket bättre än xlash x)

 2. lina

  när kommer bilderna från Lady GaGa konserten ? 😀 
  älskar din blogg btw!

  Hofh svarar:
  Åh vad bra att du påminner mig! Det måste jag fixa snart 😀

Annons
stats